DermaOXY

 

Naar mate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpels en huidverslapping. Maar met dermaOXY zuurstoftherapie kunnen we dit nu effectief aanpakken. We bewerkstelligen een betere doorbloeding en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine waardoor u een stevigere huid krijgt.

Uw huid wordt zorgvuldig gereinigd. Dode huidcellen worden indien nodig eerst verwijderd door een peeling. Ik maak gebruik van dermaOXY, een machine die circa 90% geconcentreerde zuurstof produceert. Met behulp van een airbrush wordt een speciaal ontwikkeld serum op het gezicht aangebracht. Vervolgens wordt er 2 tot 3 keer zuurstof over de huid ‘airbrushen’ aangebracht. Deze zuurstofbehandeling zorgt ervoor dat het serum dieper in de huid aangebracht wordt. Onder druk vallen de ingrediënten in kleinere moleculen uiteen en worden zo als het ware in de huid ‘geperst’. Dit geeft een mooier en beter resultaat dan wanneer serums en crémes op normale wijze op de huid worden aangebracht. U zult de behandeling ervaren als een lichte, frisse zomerbries op de huid. Deze behandeling is zeer aangenaam en ontspannend.

>Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Het beste resultaat behaalt u door een kuur van 6 behandelingen te ondergaan. Reeds na één behandeling ziet u al opmerkelijk verschil! Om het resultaat te behouden adviseren wij u de behandeling eenmaal 4 á 6 weken te herhalen.

 

Voor de behandeling

Een behandeling aan het gezicht + close up

 

Nadat de Linkerkant is behandeld (na 10 minuten)

de linkerkant van het gezicht is al behandeld, en het linker oog, ziet u het enorme verschil al?

 

dermalRollings:
Het nieuw anti-aging wapen tegen huidveroudering dermalRollings is een huidverjongende behandeling met een roller, genaamd dermalRollings. De roller bevat micronaaldjes waarmee over de huid gerold wordt. Dit creëert duizenden ‘micro channels’ (micro gaatjes) in het huidoppervlak. Deze microgaatjes openen tijdelijk de poriënvan de huid, zonder dat de huid beschadigd wordt. Dit zorgt er voor dat de huid meer doordringbaar is voor de voedingsstoffen en ingredienten die zich in het dermaOXY serum en producten bevinden. Dit maakt de impact van de behandeling op de huid significant hoger. Daarnaast zal de huid zich moeten inspannen om de microgaatjes weer te dichten. Zo wordt het huid eigen herstellingsvermogen gemotiveerd waarbij de productie van twee sleutel proteines: het collageen en elastine, wordt verhoogd. Dit helpt mee de huid steviger, zachter, frisser en er meer verzorgd te laten uit zien. Voordelen voor uw huid

 • Een behandeling met de dermalRollings zorgt voor een veel efficiëntere opname van serums, cremes, maskers, lotions, oliën, etc., omdat de huid open is gesteld door de microgaatjes. De actieve ingrediënten kunnen veel gemakkelijker, sneller en beter worden opgenomen
 • De huid zal jonger, dikker en strakker aanvoelen dan na een traditionele behandeling. De huid ziet er gezonder uit
 • De behandeling is makkelijk, veilig en snel uit te voeren (in 5 minuten) Het gebruik van de dermalRollings van 0,2 mm zorgt ervoor dat het opname vermogen van de werkstoffen 200x méér is dan dat het op normale wijze wordt aangebracht
 • Het is een goedkoper alternatief voor Mesotherpie.
 • Geschikt voor alle huidtypes
 

Het uiteindelijk resultaat (na 20 minuten)

 

Welke effecten heeft DermaOXY?

 • Fijne lijntjes en rimpels zichtbaar minder
 • De huid ziet er jonger uit en voelt fris aan
 • De vochtbalans in de huid wordt hersteld
 • De huid toont levendigheid, vitaliteit en staalt weer
 • De elasticiteit en de structuur van de huid verbeterd

Let op: geen enkele foto is bewerkt, dit zijn echte resultaten door de DermaOXY behandeling.


Microdermabrasie

 
 

De microdermabrasie behandeling bestaat uit een mechanische peeling van de huid met zuivere micro quartz kristallen.

Deze worden onder vacuumdruk tegen de huid geblazen en afgezogen, zodat dode huidcellen worden afgevoerd.

De microkristallen zijn chemisch niet actief waardoor geen neveneffecten kunnen ontstaan. De behandeling is geschikt voor alle huidkleuren en huidtypen.

Door het effect van de vacuummethode (verbetering van de doorbloeding) wordt het helingsproces bespoedigd.

Na de behandeling wordt een speciale créme aangebracht om herstel van de huid te stimuleren en tegen zonlicht te beschermen. Thuis dienen deze crémes ook te worden aangebracht.

Microdermabrasie is – een niet operatieve – methode om huideigenschappen / – conditie onafhankelijk van kleur en type te verbeteren.

Voor een optimaal resultaat dienen periodiek meerdere behandelingen plaats te vinden. Microdermabrasie is pijnloos en betaalbaar!

De methode voor een mooie en jonge huid.

Met de Masterpeel ( het krachtigst microdermabrasie apparaat uit Amerika ontwikkeld voor de medische paramedische markt met CE en FDA keurmerk) is het mogelijk om in korte tijd de huidconditie te verbeteren en uw huid er stralender en frisser uit te laten zien. Microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling waarbij er een geconcentreerde straal van ultrafijne kristallen over de huid wordt geblazen. Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag bestaande uit dode en oude huidcellen. De huid die daaronder te voorschijn komt is zacht, glad, gezond en in staat om werkstoffen optimaal op te nemen. Bovendien wordt hierdoor de opbouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Het is aangetoond dat na een microdermabrasie met kristallen en vacuüm zuigtechniek, zoals de masterpeel de aanmaak van o.a. collageen sterk toeneemt, waardoor sneller verjonging van de huid plaats vindt.

We zijn gecertificeerd om met een medisch microdermabrasie apparaat te werken. Deze apparatuur werkt vele male intensiever. De Masterpeel is één van de krachtigste apparatuur die e momenteel op de markt is. Hierdoor heeft u beduidends minder behandelingen nodig met meer resultaat.

 

Opfrisbeurt

Regelmatige, geconctroleerde peeling met de microdermabrasie apparatuur zal dode huidcellen grondig verwijderen, waardoor er een stralender en jonge huid kan verschijnen. Dankzij stimulatie van de microcirculatie zorgt een regelmatige behandeling voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Wanneer de juiste en gecontroleerde peeling en stimulatie wordt toegepast op jonge leeftijd zal de huid zijn jonge uitstraling langer bewaren.

Acné

Acné ontstaat door overmatige productie van sebum, hormonale activiteit en verstoppingen van de poriën. Dode huidcellen hopen zich op rond de haarfollikels, wat interfeert met de natuurlijke afvoer van sebum. De blokkage die zo ontstaat kan leiden tot verschillende problemen zoals comedonen en verstoppingen. Een regelmatige microdermabrasie behandeling zal helpen om de dode huidcellen te verwijderen, blokkades te voorkomen en de poriën te zuiveren waardoor de huid weer in staat wordt gesteld om overtollig sebum natuurlijk af te voeren. Bovendien zorgt een regelmatige behandeling voor het verwijderen van de zogenaamde zwart en witte ountjes. Ook dikke, ruwe textuur van de huid wordt verfijnd.

Zonbeschadigde huid

Wanneer de huid wordt blootgesteld aan overmatig zonlicht, zal de opperhuid hierop reageren door dikker te worden om zo de onderliggende huidlagen te beschermen. Dit kan resulteren in een droge en ruwe huid. Vaak kan ook een abnormale celdeling worden vastgesteld. Een kuur van op één volgende microdermabrasie behandelingen kan zeer bevredigende resultaten opleveren in de behandeling van zonbeschadigde huid en van oneffen huidpigmentatie.

Acné littekens

Bij littekens is het vaak zo dat de diepere huidlagen beschadigd zijn, waardoor een ruwe littekenvormige structuur ontstaat. Een regelmatige behandeling met de microdermabrasie resulteert in een verzachtend en uitvlakkend effect op het litteken waardoor dit minder of bijna niet meer zichtbaar wordt. Fel uitstekende littekens zullen minder baat hebben bij deze behandeling. Een regelmatige behandeling zal wel leiden tot een algemene verbetering van de huid kwaliteit.

 

Hoe lang en hoe vaak?

De microdermabrasie – behandeling duurt ca. 20 minuten. De behandeling van rimpels en zwangerschapsplooien (Striae) kan lang duren. Afhankelijk van de huidsituatie zijn om een goed resultaat te krijgen minimaal 5 behandelingen met een interval van 1- 2 weken noodzakelijk. Om een goede huidconditie te behouden wordt aanbevolen om de drie tot zes maanden een nabehandeling te laten doen.

Na eerste behandeling voelt de huid aan alsof u bij harde wind een strandwandeling hebt gemaakt. Bovendien kan de huid licht rood kleuren. Deze situatie duurt 1- 2 dagen. Na meerdere behandelingen zal de huid sneller herstellen. Zodra de huid geregenereerd is kan de behandeling herhaald worden.

 

Wat kunt u verwachten?

 
 
 • De huid verjongt / verbetert
 • Rimpels en (acné) littekens vervagen
 • De huid wordt diep gereinigd
 • Vlekjes en verkleuringen verdwijnen

Aan het eind van de behandelingsessie zult u en uw omgeving verbetering en verjonging van de huid waarnemen. Rimpels en plooien zullen vervagen, vochtrimpels verdwijnen.

 

Voor wie werkt het?

MICRODERMABRASIE KAN BIJ

 • Alle huidtypen
 • Rimpels
 • Lever- en ouderdomsvlekken
 • Acné
 • Littekens
 • Rokershuid
 • Vergrote poriën
 • Huidverkleuringen etc.

GEEN MICRODERMABRASIE BIJ

 • Ontstoken eczeem
 • Huiduitslag
 • Huidontsteking (dermatitis)
 • Actieve acné
 • Herpes
 • Zonnebrand
 • Ultra gevoelige huid
 • Meerdere gezwollen haarvaatjes
 • Zwangerschap
 • Twijfelachtige huidaandoeningen

Microdermabrasie is een intensieve maar nagenoeg pijnloze behandeling. De meeste klanten verdragen de behandeling zeer goed. Er kan een tintelend en / of warm gevoel worden waargenomen, maar pijn hoort u niet te voelen.

Na de behandeling kan de huid iets trekkerig en droog aanvoelen en enige roodheid vertonen net als wanneer u iets te lang in de zon heeft gezeten. Door de nabehandeling met DermaOXY zuurstoftherapie wordt de roodheid tot een minimum beperkt. Een goede nabehandeling met de voorgeschreven thuisverzorgingsprodukten is noodzakelijk. Tevens is het belangrijk om dagelijks een sunblock ( factor 30/ 50) te gebruiken.

Behandel de huid meerdere malen per dag met een moisturizer en een sunblock.

 • Niet zonnebaden binnen een week na een behandeling
 • Drink veel water
 • Niet zwemmen in chloorhoudend water
 • Gebruik geen crémes die alcohol bevatten
 • Geen andere peelings toepassen
 • Reinig de (nieuwe) huid met een milde zeep

Bij aanvang van de behandeling wordt de huid eerst grondig gereinigd. Met de Vacu Peel wordt er een gecontroleerde straal van sterke kristallen tegen de huid geblazen. Na de behandeling voelt de huid zacht, glad en gezond aan. Ook is de huid prima in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is een nog beter resultaat te bereiken in combinatie met de DermaOXY zuurstof behandeling en op de huid afgestemde serums. De werkstoffen in de serums worden in de diepere huidlagen van de huid opgenomen. Tot slot wordt de huid nog verzorgd met een voedende créme en beschermende sunblock.

Na een enkele behandeling is al een zichtbaar resultaat merkbaar. Voor optimaal resultaat wordt echter aangeraden de behandeling in kuurverband toe te passen. Over het algemeen ziet de huid er na 3 behandelingen al een heel stuk zachter, gladder en gezonder uit. Maar grote veranderingen worden vaak pas na 6 tot 8 behandelingen zichtbaar. Dit is mede afhankelijk van het regeneratievevermogen van de huid en de manier waarop de huid dagelijks verzorgd wordt. Een persoonlijk behandeling programma wordt in overleg met u bepaald.

Als het gewenste resultaat bereikt wordt aangeraden over te stappen op een periodieke onderhoudsbehandeling. Ideaal is om eenmaal per maand , om het resultaat te behouden. Uiteraard is het van belang om thuis de voorgeschreven huidverzorgingsprodukten te blijven gebruiken voor een optimaal en langdurig resultaat.